De essentials voor een selfcare momentje

gepersonaliseerde toilettas met naam of initialen

Toilettas met naam
Speciaal voor jouw selfcare avond hebben wij een super leuke toilettas, die je helemaal zelf kunt personaliseren.

Behoefte aan een moment voor jezelf? Déze essentials maken de avond helemaal af!
Het gebeurt zo vaak: die ene avond voor jezelf die je jezelf keer op keer belooft – maar waar het er gewoon niet van komt. Geen excuses meer: het is tijd om die self-care avond nu in te plannen, en met de onderstaande essentials maken we het je een stuk gemakkelijker.

Het lekkerste maskertje om je favoriete serie bij op te zetten

Dr. Jart+ Cryo Rubber Mask with Moisturising Hyaluronic Acid
Een fantastisch masker dat je huid direct hydrateert en een mooie glow geeft.

IMAGE Skincare I Hydrating Hydrogel Sheet Mask
Zo’n fijn lightweight masker, perfect voor hydratatie in de winter.

De leukste meiden series

Gossip Girl
Serena and Blair, They do besties better than anyone. -XoXo Gossip Girl

De allerleukste serie om 100 x opnieuw te kijken en van te genieten. De serie gaat over een paar tieners uit de Upper East Side van New York. Ze zijn allemaal bezig met zich voor te bereiden op de topuniversiteiten, maar ondertussen gebeurt er van alles tussen hen onderling. Het is echt een rollercoaster van drama, roddels en glamour – je kunt het gewoon niet missen!My Life With The Walter Boys
Een heerlijke feelgood meidenserie, met een waanzinnige verhaallijn.

Als het leven van Jackie plotseling op zijn kop wordt gezet door een tragedie, belandt ze in het kleine dorp bij het grote gezin van haar voogd. Daar ontdekt ze de kracht van liefde, hoop en vriendschap terwijl ze haar weg vindt door de uitdagingen van het leven.

Fool Me Once
Een bizar goede serie met een super plot. Deze serie zal je echt verrassen en je zult versteld staan van het verhaal.

Wanneer Maya, een voormalige soldaat, haar overleden man opmerkt op een geheime nannycam, onthult ze een dodelijk complot dat diep teruggaat naar het verleden.

De beste kaarsen om je selfcare avond helemaal compleet te maken

Sophia Mae Hestia Scented Candle Midi
De Hestia geurkaars vangt de warmte van de zon op je gezicht, de frisse geur van herfstachtig hout en de knisperende vlammen van een open haard. Met opwekkende jasmijn en kalmerende cipres lokt deze kaars je, waarna ze je omhult met een aanhoudende, warme en zachte houtachtige geur, als een comfortabele deken. Perfect voor jouw selfcare avond.

Diptyque Baies Scented Candle
De Scented Candle Baies van DIPTYQUE, een bestseller uit het Franse parfum huis, brengt de iconische geur van verse zwarte bessen naar je interieur. Deze geur combineert groene bladtonen met bloemige rozenaccenten, wat zorgt voor een verfrissende en bloemige ervaring die geliefd is bij velen.

Happy selfcare!

Vergelijkbare berichten