Verzending & Bezorging

Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 16:00, worden dezelfde dag verzonden. De bestellingen worden verstuurd met PostNL. Als PostNL geen vertragingen heeft, wordt de bestelling altijd de volgende dag geleverd. Bestellingen geplaatst op vrijdagen na 16:00, zaterdagen en zondagen worden op maandag verstuurd. Wij streven ernaar om alle bestellingen zo snel mogelijk te leveren.

Let op: De verwerkingstijd van gepersonaliseerde items is op dit moment wegens drukte 4 werkdagen. We doen ons uiterste best om de gepersonaliseerde items eerder te versturen.

De verzendmethoden kunnen variëren afhankelijk van de producten die worden besteld en de gekozen verzendmethode.

Verzendmethode & verzendkosten
De verzendmethoden & verzendkosten kunnen variëren, afhankelijk van de producten die worden besteld en van de gekozen verzendmethode.
Bestellingen boven de €60 worden gratis verzonden. Alle bestellingen boven €60 zijn dus vrij van verzendkosten.

Sieraden
Brievenbuspost
De kosten voor het verzenden van sieraden als brievenbuspost bedragen €1,75. Dit is een digitale postzegel. Deze verzendmethode is zonder Track & Trace.

Brievenbuspakket
De kosten voor het verzenden van sieraden als brievenbuspakket bedragen €3,00. Deze verzendmethode is met Track & Trace. Zodra de bestelling ons magazijn verlaat, wordt er een verzendbevestiging verstuurd via E-mail, met daarin de Track & Trace code.

Pakketpost
De kosten voor het verzenden van sieraden als pakketpost bedragen €4,95. Deze verzendmethode is met Track & Trace. Zodra de bestelling ons magazijn verlaat, wordt er een verzendbevestiging verstuurd via E-mail, met daarin de Track & Trace code.

Kleding, tassen & accessoires
Pakketpost
Kleding, tassen en accessoires worden altijd verzonden met pakketpost. De kosten voor het verzenden met pakketpost bedragen €4,95. Deze verzendmethode is met Track & Trace. Zodra de bestelling ons magazijn verlaat, wordt er een verzendbevestiging verstuurd via E-mail, met daarin de Track & Trace code.

Afhalen op locatie
Het is ook mogelijk om een bestelling op te halen bij onze vestiging in Oud Gastel. Deze optie is gratis.

Verzending naar België
Het verzenden van een bestelling naar België is ook mogelijk. Deze kosten bedragen ten allen tijde €9,00.