Duurzaamheid

“Om altijd plezier te kunnen maken en fijn te kunnen leven, vinden wij het belangrijk om stappen te zetten op het gebied van duurzaamheid.” – Floritzi

Duurzame verpakking

Onze verzendzakken zijn gemaakt van 30% gerecycled materiaal. Dit wordt op onze verzendzakken benadrukt, door het witte recycle logo. Er zitten twee plakstrips op de zak. 1 van de plak strips gebruiken wij, om de zak dicht te maken. Als er een bestelling geretourneerd wordt, kan dezelfde duurzame verzendzak gebruikt worden, door de tweede plakstrip te plakken. Hierdoor hoeft er geen onnodig plastic verspild te worden.

Duurzaam materiaal

Al onze Floritzi sieraden zijn gemaakt van stainless steel. Dit materiaal is erg duurzaam, 100% recyclebaar en het gaat ook nog eens ontzettend lang mee. Stainless steel is roestvrij, stabiel en duurzaam. Als het materiaal op de juiste manier wordt weggedaan, kan stainless steel materiaal zonder vervuiling, volledig worden omgesmolten en hergebruikt.

Duurzaam verzenden

Floritzi werkt samen met PostNL. Deze postpartij bezorgt pakketten zo groen, schoon en milieuvriendelijk mogelijk. PostNL richt zich op duurzame logistiek, goed werkgeverschap en een vitale samenleving en daarom zijn wij trots op onze samenwerking met deze postpartij.