All you need is fun

Oh girls just wanna have fun! Dit werd in 1983 al bevestigd door Cyndi Lauper met haar nummer Girls Just Wanna Have Fun. En hier doen wij maar al te graag aan mee. Wij vinden het heel belangrijk, dat meiden hun eigen keuzes maken, om te doen wat ze zelf willen! En dat is natuurlijk ook lekker fun hebben. Maar bij welke activiteit, trek je welke outfit aan? Wij hebben het voor jou even op een rijtje gezet!

Active babe 🛼
Als je iets actiefs gaat doen, is een makkelijke outfit natuurlijk belangrijk. Maar makkelijk, kan ook gewoon stylish zijn! Combineer bijvoorbeeld wat leuke items met een crossbody tas, zoals de Zoë tas Zebra of de Coco tas. Ideaal om makkelijk mee te nemen! Maar wat trek je aan? Een playsuit is het antwoord! Maar een leuke broek met een gave top is ook super tof! Een body, gilet of een leuke blazer is ook echt top, waardoor je een super leuke outfit creëert!

Chill Night 🍿
Avondje op de bank met vriendinnen of gezellig naar de bioscoop! We got you darling! Een mooi jurkje of een comfy broek, wij hebben de combi’s voor jou!

Date Night 🌹
Oehhh babe! There’s love in the air! De perfecte outfit voor een date night, die hebben wij voor jou! Voor een date night, wil je natuurlijk een romantische look. En wat is er nu meer romantisch, dan een mooi jurkje? We hebben in onze date night selectie gekeken, naar een gekleed jurkje, waardoor jij je helemaal op je gemak voelt deze avond. Wij weten zeker dat dit je prachtig gaat staan, waardoor jij lekker chill en vrolijk, deze leuke avond kunt hebben! Check this out darling!

Vergelijkbare berichten