Truien of shirts met een lijntekening van je favoriete foto

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor die ene bijzondere persoon in je leven? Zoek niet verder! Een geborduurde trui, tas of shirt met een lijntekening van je eigen foto is het meest persoonlijke cadeau dat je kunt vinden.

Je kunt nu een unieke en persoonlijke touch met deze custom-made truien. Het is super makkelijk om zo’n leuk gepersonaliseerd item te bestellen. Wil je een hoodie of een trui, welke maat wil je en waar wil je de lijntekening plaatsen? Dit kun je allemaal zelf beslissen. Kies je eigen kleurensamenstelling, ga jij voor een leuke kleur draad of misschien een glitter draad?

Je kunt je trui ook helemaal persoonlijk maken, door het creëren van je eigen album cover. Je kiest je favoriete foto en je favoriete liedje en vervolgens voeg je deze samen in het product. Persoonlijker kan het niet.

Kies een foto die veel voor je betekent en upload deze in het product. De lijntekening wordt met de hand getekend in ons atelier. Daarna wordt het item speciaal voor jou geborduurd. Zo heb jij een echt limited kledingstuk, met je eigen foto er op. Ons Floritzi team werkt met veel perfectionisme aan jouw gepersonaliseerde item.

Je kunt kiezen tussen verschillende items. We hebben shirts en tassen en ook warme, comfortabele truien en hoodies. Alle items zijn van goede kwaliteit. Ons Floritzi team werkt met veel perfectionisme aan jouw gepersonaliseerde item.

En het resultaat is dan natuurlijk een unieke trui die je nergens anders zult vinden. Het is een super leuk, stijlvol en persoonlijk statement dat je overal kunt dragen.

Maar niet alleen als cadeautje voor jezelf zijn deze geborduurde items mega leuk. Zo’n kledingstuk of tas met een lijntekening is ook het perfecte cadeau voor die ene speciale persoon in je leven. Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum of gewoon zomaar, deze items zijn geweldige cadeaus waar iedereen blij van wordt. Dit is een heel speciaal en persoonlijk cadeau

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu je eigen geborduurde trui met een lijntekening van je favoriete foto en maak een statement op een unieke en persoonlijke manier.

Vergelijkbare berichten