Over ons

Wij zijn Anne & Rosalie, de dynamische duo’s achter Floritzi! 🌟 We delen niet alleen een naam, maar ook een vriendschap van maar liefst 12 jaar, waarin we zoveel leuke avonturen hebben beleefd. 🎉 Onze vriendschap is als een perfect samenspel – we brengen verschillende perspectieven en inzichten mee en vullen elkaar moeiteloos aan. 🤗 We hebben een fantastisch team bij Floritzi dat met ons samenwerkt. Elke dag dagen we onszelf uit met enthousiaste ideeën en spannende projecten, allemaal met één doel voor ogen: voor jou de meest prachtige en stijlvolle collectie creëren! 💃💎 We kunnen niet wachten om je mee te nemen op onze reis vol plezier en creativiteit bij Floritzi. Blijf ons volgen voor geweldige verrassingen en nog mooiere collecties! 🛍️✨

Van kraaltjes rijgen naar een bloeiende fashion onderneming – het verhaal van Floritzi

In de turbulente tijden van de corona lockdowns, ontdekte de creatieve geest van Rosalie een nieuwe passie naast haar schoolwerk: het rijgen van schattige kraaltjes tot prachtige armbanden. Als een creatieve kunstenaar begon ze deze kleurrijke juweeltjes te creëren, gewoon als hobby. Maar al snel verspreidde het nieuws zich als een lopend vuurtje in haar buurt, en mensen werden betoverd door haar ambacht. De glinsterende meesterwerken van Rosalie bleken een schot in de roos te zijn, en ze besloot haar creaties te delen via een Instagram pagina.

Wat begon als een vrolijke tijdsbesteding, groeide uit tot een onverwachte onderneming, omdat bestellingen binnenstroomden via het Instagram-account. Het werd al snel duidelijk dat ze een betere organisatiestructuur nodig had. Dus, met een sprankje ondernemerschap in haar ogen, besloot ze een website op te zetten. De hele zomervakantie was gewijd aan dit spannende project, en in september 2020 ging de officiële Floritzi-website live.

In de beginfase vond Floritzi haar bescheiden thuis in Rosalies garage, en haar beste vriendin Anne stond al klaar om haar te helpen met het maken van armbanden en het versturen van bestellingen. Samen waren ze een super team in de maak, en het ‘Floritzi-hoofdkantoor’ bleef een jaar lang in Rosalies garage.

Toen Anne afstudeerde, zag ze de potentie en het enthousiasme in Floritzi en besloot ze zich bij het avontuur aan te sluiten. Floritzi groeide steeds harder en verhuisde naar een prachtig kantoorpand in Oud Gastel, waar de meiden hun dromen konden waarmaken.

Met de wind in hun zeilen besloten Anne en Rosalie om hun assortiment uit te breiden en begonnen ze met het verkennen van een spannende kledingcollectie. Dit bracht Floritzi nog meer naamsbekendheid en klanten begonnen hun stijlvolle kledingstukken te omarmen.

Maar het verhaal gaat nog verder. In september 2022 werd het tijd voor de meiden om een nieuwe creatieve sprong te wagen. Ze besloten te gaan borduren en onderwierpen zich aan talloze trainingen om deze nieuwe kunstvorm te beheersen. Het was een uitdaging, maar ze bleken natuurtalenten te zijn en al snel vloeiden de steken als muziek in hun handen.

Nu, in 2024, is Floritzi niet alleen een symbool van passie en doorzettingsvermogen, maar ook van eindeloze creativiteit. Anne en Rosalie blijven elke dag bezig met het bedenken van nieuwe ideeën en ze werken keihard om Floritzi te laten groeien en bloeien. Het is een prachtige reis van kraaltjes tot kleding en borduren. Het avontuur van Anne en Rosalie in de wereld van creativiteit en mode groeit nog altijd door en ze zijn elke dag bezig met het bedenken van nieuwe creatieve ideeën.