“Girls just wanna have fun” – Floritzi

De naam Floritzi kun je vergelijken met een naam van een leuke, vrolijke vakantiebestemming. Een vakantiebestemming levert alleen maar happy vibes op. Het klinkt gezellig en vrolijk. Dat is wat Floritzi wil uitstralen. Vrolijkheid, gezelligheid en plezier. Floritzi is afgeleid van het woord flora. Dit zijn fleurige, vrouwelijke & bloemige associaties. Dit wil Floritzi ook uitstralen. Floritzi is vrouwelijk, vrolijk & fleurig in al haar kleuren, haar stijl en haar collectiekeuzes.

Floritzi is de combinatie van felrood met felroze. Zij heeft hiervoor gekozen, om twee kanten van de vrouw te weerspiegelen. Rood is een krachtige kleur en staat voor kracht, energie, passie en zelfvertrouwen. Rood is een intense, emotionele kleur. Roze is een kleur die staat voor lief, zorgzaamheid en vrouwelijkheid. Deze kleurencombinatie weerspiegelt een lieve, krachtige vrouw. 

Floritzi heeft deze kleuren samengevoegd in een hartje. Dit hartje staat voor positiviteit, vrolijkheid, plezier, zelfvertrouwen en kracht. Deze 5 woorden vormen samen het Hart van Floritzi.

Floritzi vindt het belangrijk dat deze 5 waarden overal in terug komen, aldus in haar merk en in haar shop. Floritzi wil ervoor zorgen, dat iedere vrouw haar zelfvertrouwen en haar kracht tot het maximale kan uitstralen en voor haarzelf kan realiseren. Floritzi vindt iedere vrouw een echte power vrouw en wil, dat iedere vrouw dit naar de buitenwereld kan en durft te laten zien.

Floritzi wil iedere vrouw helpen om zichzelf te durven laten zien, door middel van haar webshop. De voorselectie is al speciaal voor jou gemaakt. Het maakt niet meer uit wat je bij elkaar combineert, eigenlijk is alles al tof. Alle producten die Floritzi heeft, stralen de kernwaarden van het Hart van Floritzi uit. De collectiekeuze op de website, heeft Floritzi op haar eigen manier gemaakt. Er wordt gezorgd, dat alle combinaties van kleding, sieraden en accesoires, die gemaakt kunnen worden in de shop, zorgen voor power. Floritzi wil ervoor zorgen, dat iedere vrouw die een Floritzi outfit aantrekt, zich powerful, krachtig, sexy, vrouwelijk, mooi, vrolijk en zelfverzekerd voelt in haar combinatie.

Floritzi wil kracht uitstralen in al haar artikelen in de shop en wil dat jij dit op deze manier ook kan uitstralen en jouw eigen zelfvertrouwen kan vergroten.